Therapeut Brecht Rutgers van der Loeff (1972)

Ik ben enorm geboeid door het levensverhaal van mensen. Wat is het verhaal en wat is het grotere verhaal waarin dat wat mensen mij vertellen zich afspeelt ? Ik luister ook naar delen van het verhaal die verloren zijn geraakt. Verlies of pijn uit het verleden blokkeert je om diepgaand contact te hebben. Het stagneert je ontwikkeling. Het belemmert je relatie.

Als kind maakte ik al vroeg verlieservaringen mee. Daarin leerde ik naast afscheid nemen ook over verbinden. Verbinding maken met delen die geblokkeerd of verloren zijn geraakt. Vaak ben ik diep geroerd hoe mensen met een ‘zetje’ weer in beweging komen, dat dingen die vastgelopen zijn weer in beweging komen. In mijn begeleiding zijn zowel geraaktheid als humor hierbij van belang.

Mijn werkende leven begon ik als logopedist en vanuit mijn ervaring als gezinsbegeleider in de jeugdzorg startte ik mijn eigen praktijk voor psychosociale therapie. Ik ben mij persoonlijk en professioneel gaan scholen en bekwamen via diverse opleidingen.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. We hebben ook een jonge hond, Coosje. In mijn vrije tijd maak ik foto’s en ga ik graag een dagje naar de sauna.

psycholoog therapeut coach Leiden Brecht
Therapeut & coach met ruim 10 jaar ervaring